Idrettsreiser er en brand i ABX Sport og Helse AS. Selskapets formål er å bidra til å bedre norsk folkehelse. Idrettsreiser er etablert for å skaffe norsk idrett fordeler, primært inntekter. Vi tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi i Idrettsreiser gir en andel av inntektene våre tilbake til din valgte idrettsklubb gjennom grasrotandelen.
 
3 gode grunner til hvorfor du skal velge oss
 • Grasrotandel
  Alle som kjøper produkter på Idrettsreiser.no skaffer grasrotandel til sin valgte idrettsorganisasjon. Det er ikke nødvendig å registrere seg, du bare fører på hvem du vil støtte under bestillingen. Grasrotandelen dekkes av Idrettsreiser.

 

 • Personlig service
  Vi i Idrettsreiser skreddersy dine reiser etter beste ønske, enten du kommer i fra forbund, klubb eller som privatperson. Du kan sende en forespørsel på mail eller ringe en av våre hjelpsomme kunderådgivere. Vi vil alltid tenke på kundens beste og gjerne tilby det lille ekstra.

 

 • Brukerfordeler
  Idrettsreiser tilbyr særforbund og klubber et meget effektivt forretningsreisekonsept (jobbreisekonsept) i samarbeid med et av Norges største og beste forretningsreisebyråer: Berg-Hansen.
  Idrettsreiser tilbyr effektiv gruppereisehåndtering. Og også her tilfaller grasrotandelen oppdragsgiveren.
  For private events, i inn- eller utland, bruker Idrettsreiser gode samarbeidspartnere, med spennende tilbud. Vi sørger selvfølgelig for at Grasrotandelen kommer som avtalt

Dra på ferie mens du støtter norsk idrett.

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!

Skriv inn din e-post for mer informasjon.
Ad

Berg-Hansen – Innlogging

Les mer om BERG-HANSEN

Spesialtilbud

RSS UTFORDNINGER

Ad