Idrettsreiser har gleden av å kunne tilby utleie av et flott feriehus på Kypros til markedets beste priser!

Ukesleie fra 11.450,- NOK*

Grasrotandelen for denne pakken er Kr. 900,-

 

 

Huset er på 240m2, har 4 soverom, 3 bad over 2 ½ etasje og har sengeplass til 8 personer. Huset er koselig og meget velutstyrt med gjennomgående god standard.

Huset har sentralvarme, peis, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr og mikrobølgeovn. Tilgang til TV/video, WIFI og aircondition.

Ute er det svømmebasseng, jacuzzi og et lite men funksjonelt utekjøkken med grill og en fantastisk utsikt! Huset har egen garasje. Alt sengetøy og håndkle er inkludert. Hovedrengjøring hver uke. 

 

 • Paphos:

  Paphos ligger sør-vest på Kypros, bare en 1,5 times kjøreturen fra flyplassen i Larnaca. I Paphos ligger det også en flyplass, men direkteruten til Kypros flyr Norwegian til Larnaca.  

  Landsbyen er en av de eldste på øya med full av historie, og er i 2017 Europeisk kulturhovedstad.

  I Kato Paphos(sentrum) finnes flere små sandstrender, og en lang strandpromenade som går hele veien til havnepromenaden og havnen. Lags havnepromenade ligger det flere spisesteder, kafeer og butikker. Midt i sentrum ligger Kypros mest moderne kjøpesenter fra 2013 med rundt 120 butikker og flere spisesteder.

  Huset ligger i et rolig område, 10 minutter fra strand/sentrum med bil.

  Dagligvarer kan kjøpes i tettstedet Mesogi, 5 minutter unna huset. Et lite tettsted med to butikker, restauranter og barer. I Paphos er det flere større supermarkeder som Lidl og Carrefour, med bredt utvalg av varer. Lokalkartet ligger klart i huset.

 • Aktiviteter:

  I området er det en badepark, en dyrehage og flere gresk/kypriotiske kulturminner. Det er flere golfbaner i området, hvor Mintis Hills kun ligger 4 kilometer fra huset. Vannsportaktiviteter som vannski, vannscooter, paragliding og dykking tilbys på stranden. En rekke med merkede turstier finnes i området, også langs stranden. Det tilbys også flere forskjellige utflukter med både båt og buss fra Paphos. Ta en dagstur rundt på øyen, eller bli mer kjent med den fantastiske byen med en av City Sightseeing bussene.

  I huset ligger det klart forslag til forskjellige aktiviteter med kjøreruter. Et turistkontor finner du i sentrum av byen om du skulle trenge mer informasjon på reisen.

  Kypros er et velkjent treningssenter for verdens sykkelelite. Øya har et perfekt klima for sykling, spesielt i månedene oktober og april. Da ligger temperaturene på mellom 15°C og 25°C, og den årlige regnmengden er lav i sammenligning med europeiske land. En annen ting som er ulikt andre Europeiske og Middelhavsland, er den sterke motvinden som er en forbannelse for syklister, den inntreffer sjelden på Kypros.

  Spør oss om tips. 

 •  

 • Betingelser:

    Minimumsleie er 1 uke, lørdag til lørdag. Leien betales 4 uker før ankomst. Ukesleie er kun kr 11450.- (Høysesongtillegg kr 2000.- per uke i perioden 25.06-14.08). Inklusiv sengetøy, håndklær og sluttrengjøring. 

  Tilbud på uke 2 er 9950 NOK.

  Grasrotandelen for denne pakken er totalt Kr. 1800,-

 

Jeg har bodd på Olympus 91 en gang og det var en kjempefin opplevelse! Jeg har prøvd turstier og gikk langs stranden, testet vinturer sammen med min familie og brukte golfbanene i nærheten. Ferieboligen egner seg til familier eller venner som ønsker seg kultur, flere aktiviteter eller bare å slappe av.

Jan Dietrichson,

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon

 

 

Ranger denne artikkelen
(5 Stemmer)

Beslektede artikler

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang