GRUPPER/EVENT

grupper
Spennende gruppereiser til gode priser og med unikt innhold!

Costa Rica er preget av imponerende naturlig skjønnhet, et etablert system av verneområder, sosial og politisk stabilitet, høyt utdanningsnivå og effektiv infrastruktur.
Opplev Costa Rica - Aktiv ferie med vandring, sykling, rappellering og rafting!

Opplev Costa Rica med oss på en aktiv ferie!  

Costa Rica ligger i Sentral-Amerika, mellom Nicaragua (Nord) og Panama (Sør), og mellom Karibia (øst) og Stillehavet (Vest). Den dekker 51 100 kvadratkilometer: som representerer bare 0,03% av overflaten av planeten vår, men holder ca 6% av verdens biologiske mangfold, noe som gjør landet til verdens mest mangfoldige, biologisk sett. Dette er grunnen til at over 25% av Costa Rica er miljøbeskyttet.

Guanacaste fjellkjede, et sentralt vulkansk område, og Talamanca fjellkjeden danner Costa Ricas viktigste fjellkjede som går fra Nordvest til Sørøst (som strekker seg fra 1000 til 4000 meter over havet) kryssende over hele landet. I midten av disse fjellkjedene ligger Central Valley, hvor rundt 60% av befolkningen lever. Der er noen aktive vulkaner (vulkanen Poas, Irazú Volcano, Rincón de la Vieja Volcano, Turrialba) og flere fjell: landets høyeste fjell heter Cerro Chirripó og når en høyde på 3.819 meter over havet (nesten 13.000 fot).

I disse høylandene har en rekke elver sitt utspring, som renner ned og gjør landet fruktbart og økomomisk viktig. De gir også mulighet til en rekke vannsport og er en kilde til elektrisitet. 

Costa Ricas vær er behagelig med en naturlig bris som kjøler ned de mesteparten av de kystnære områdene. Temperaturene i høylandet og fjellene er varmt om dagen og livlig om natten. Disse forholdene varierer ikke drastisk hele året. Den gjennomsnittlige temperaturen varierer fra 32°C  på kysten til 16 °C på fastlandet. Regntiden varier fra mai til november i Central Valley og Stillehavskysten.

Costa Rica er preget av imponerende naturlig skjønnhet, et etablert system av verneområder, sosial og politisk stabilitet, høyt utdanningsnivå og effektiv infrastruktur. 

 

 • Dagsprogram:

   

  DAG 1// 21. Januar 2018 – Ditt eventyr i Costa Rica beginner!

  En guide av Elemento Natural vil møte deg på flyplassen og ønsker deg velkommen til Costa Rica. Guiden vil gi deg en liten briefing, mens vi eskorterer deg til hotellet og hjelpe deg å sjekke inn.

  Overnatting: Hotel Aeropuerto Måltider: middag.

   

  DAG 2// 22. Januar 2018 – SAN JOSÉ // LA FORTUNA

  Etter frokost tar vi turen til den nordlige slettene i San Carlos. I 1968 Arenal Volcano, som inntil da var en harmløs bakke, brøt ut og begravet fellesskapet av Pueblo Nuevo. Men litt etter litt, spektakulære utbrudd av vulkanen tiltrukket seg turister og La Fortuna gått fra et jordbruksområde til en turist region. Arenal er en stor symmetrisk vulkan bygget på lag med aske, stein og lava på nesten 1700 meter over havet. Selv om det gikk inn i en hvilefase i 2010, produserer sin interne aktivitet de naturlige varme kilder som kan nytes i mange av de omkringliggende områdene.

  På ettermiddagen drar vi på et eventyr og du vil få mulighet til å utforske området fra himmelen! Etter en rask tur, kommer du til den første av elleve plattformer. På zipline turen kan du gli på kabler fra plattform til plattform på kalesjen av skogen. Du vil også stige ned en foss på kabler i en morsom rappellering eventyr, og da vil du møte en liten landsby der lokalbefolkningen vil vise deg hvordan de brukes til å leve mer enn 500 år siden. Du vil ride tilbake på en hest, og da vil du også nyte regnskog og dyrelivet i ulike hager og stier i naturparken.

  Overnatting: Los Lagos
 Måltider: Frokost og middag

   

  DAG 3 // 23. Januar 2018 – BIKING ARENAL

  På tide å ta sykkelen og ta en runde på 20 kilometer på en sti som går gjennom landbruksområder og regnskog. Du vil krysse elver og gjørme pytter, et stort utvalg av natur og ulike nivåer av utfordringer. På den måten vil du også nyte en spektakulær utsikt over vulkanen Arenal og fantastiske skoger som omgir den. Halvveis gjennom sykkelturen, vil ta pause og spise en matbit før du er ferdig med resten av denne spennende sykkelturen.

  Resten av dagen kan du restituere i den avslappende og terapeutiske skoger av Arenal Volcano på hotellet.

  Overnatting: Los Lagos 
Måltider: Frokost og middag

   

   

  DAG 4 // 24. Januar 2018 LA FORTUNA // RÍO CELESTE

  Du går fra La Fortuna mot nord; destinasjonen er Tenorio National Park, best kjent for den vakre Río Celeste, lys blå farvann som er forårsaket av utstråling av svovel og utfelling av kalsiumkarbonat. Primær tåkeskog og regnskog dekker parken, som er full av flora og fauna arter i flere livsområder, mange elver, fosser og varme kilder. I parken kan du utforske alle naturattraksjoner i en 2.6 km tur. Ved slutten av dagen, vil du nyte en god og næringsrik costaricansk maltid på hotellet.

  Overnatting: Catarata Río Celeste Måltider: Frokost og middag

   

  DAG 5 // 25. Januar 2018 – RÍO CELESTE // RINCÓN DE LA VIEJA

  Idag vil du se tre forskjellige økosystemer og lar du regnskogen bak deg. Vi skal kjøre over fjelle for å komme oss til tørr skog på Pacificen. 5 kilometer Nord fra Liberia finner vi veien til Rincon de la Vieja nasjonalpark og hotellet vårt. På ettermiddagen skal vi vandre rundt I Las Pailas hvor du vil få muligheten til å se vulkansk aktivitet. For eksempel små kratere, fumaroler, kokende gjørme og geysirer. Dette er på en 3.5km sti som er for det meste flat, men svært interessant og vakker.

  Du vil også ha en lengre tur I skogen I nærheten av Rincon de la Viejo Volcano, til Cangreja waterfall. Fossen er 40 høy, går inn I en klar blå basseng some r en fantastisk mate for avkjøling etter turen. Oppløste kobbersalter har farget vannet til lys blå.

  Du vil også ha en lengre tur gjennom skogen i nærheten av Rincón de la Vieja Volcano, til "Cangreja" Waterfall . Fallet er 40 meter lang, går inn i en klar blå basseng, som ligger på sin base som er fantastisk for avkjøling etter turen. Oppløste kobbersalter har farget vann til å bli lys blå.

  Overnatting: Hotel Cañón de la Vieja Måltider: Frokost og middag

   

  DAG 6 // 26. Januar 2018 – SANTA ROSA

  Idag vil du kjøre nordover til nasjonalparken Santa Rosa som er en av Costa Ricas mest interessante verneområder siden det er av stor historisk og naturlig betydning. Den mest kjente funksjonen er Hacienda Santa Rosa, bedre kjent som La Casona – landets mest versatte historisk monument. Det var her I 1856 at et hær av leiesoldater ledet av amerikanske eventyreren William Walker ble beseiret av et Costa rikansk hær av frivillige. Den gamle hacienda museet alene er vel verdt et besøk. Det er også flere stier tilgjengelig som leder deg gjennom tørr skog med bekker og fosser.

  Overnatting: Hotel Cañón de la Vieja Måltider: Frokost og middag

   

  DAG 7 // 27 Januar 2018 – GUANACASTE // SAN JOSÉ

  Vi tar veien tilbake til San José. Mulighet til å stoppe ved Sarchí, en by med små butikker og stands ved siden av veien. Du kan se på levende farger malt på en rekke vegger, trær og stein. Dette er et bra sted å kjøpe dine siste suvenirer.

  Overnatting: Hotel Parque del Lago
 Måltider: Frokost og middag

   

   

  DAG 8 // 28 januar 2018 – RAFTING PACUARE RIVER

  En hel dag med rafting venter på deg i dag! Du vil oppleve den intime naturen av regnskogen på en 30 km raftingtur. Den kjølige vann, fossefall og frodig regnskog med sine dype grønne fargede planter, dyr og fugler hengi sansene på alle nivåer. Pacuare River ligger på Costa Ricas karibiske skråning og du vil tilbringe dagen i dette morsomme eventyret. Du vil stoppe på en strand for lunsj før du kommer til slutten av turen og tar bussen tilbake til San José for din siste natt I Costa Rica.

  Overnatting: Parque del Lago 
Måltider: Frokost, lunsj og middag

   

   

  DAG 9 // 29 januar 2018 - YOU HAVE TO GO BACK AND TELL ALL YOUR FRIENDS ABOUT YOUR AWESOME STAY!

  Guidene ønsker deg velkommen tilbake til Costa Rica. Transfer to Juan Santamariá International Airport. Måltider: Frokost

   

 • Pakken inkluderer:

  Denne innholdsrike pakken inkluderer:

  • Privat transport in henhold til programmet.
  • Profesjonell guide som tar hensyn til naturen.
  • Overnattinger: 8 netter på dobbeltrom, tomannsrom eller dobbelt standard rom med eget bad på hvert hotel eller lodge I henhold til reiseruten.
  • Alle frokoster og middager inkludert på de forskjellige hotellene: Andre måltider I henhold til programmet.
  • Inngangsbilletter til nasjonalparker og andre programmerte aktiviteter.
  • Besøk av tre forskjellige nasjonalparker: Tenorio, Rincon de la Vieja og Santa Rosa.
  • Besøk av to private naturparker med aktiviteter: Zip-line / Rappellering og sykling.
  • Besøk av en elv for rafting.
  • Besøk av stillehavet, skog, lavland, fjell og daler, fosser, flora og fauna I forskjellige økosystemer.
  • Stillehavet og Karibia skog, lavland, fjell og daler, fossefall, flora og fauna, regnskog, tørr skog, aktive vulkaner, innsjøer og selvfølgelig alle de naturlige skjønnhet og vennskap med noen fredselskende mennesker som Costa Rica har å tilby.

  Denne reiseruten inkluderer ikke: flybilletter, måltider som ikke er spesifisert i reiseruten, Ekstra tillegg på de ulike hoteller (telefonsamtaler, vaskerom, minibar, etc), tips, personlig forsikring, flyplassavgifter eller noe som ikke er spesifisert I reiseruten.

 • Pris:

  Kontakt oss for tilbud.

  

Vis din interesse og så tar vi kontakt med deg!
Skriv inn din e-post for mer informasjon.

 

 

 

Sist redigert torsdag, 26 oktober 2017 11:06

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +47456 00 384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang