Jobbreiser

Bestill din forretningsreise enkelt og effektivt på egen hånd. Tid og penger spart!

Jobbreiser

På dette området samarbeider vi med Berg-Hansen, kanskje Norges beste forretningsreisebyrå. Helt sikkert best på sikkerhet og beredskap. De fleste reiser kan du enkelt og effektivt bestille på egen hånd. Tid og penger spart. Trenger du personlig service er Berg-Hansen alltid der 24/7.

For å kunne bruke Berg-Hansen og skaffe grasrotandel til idretten, får du en avtale med Idrettsreiser. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

aug 31, 2015 Hit: 3249 Skrevet av 
Jobbreiser

Hvorfor bruke Berg-Hansen? Her er 4 gode grunner.

1. SPAR TID - BESTILL ENKELT SELV

Det raskeste og enkleste er å bestille reiser på vår selvbetjeningsløsning, Berg-Hansen webgate. Her får du fly, hotell, leiebil og tog - alt på ett sted. Når du er på farten er det enkelt å bestille eller endre reiser på vår app. Både i selvbetjeningsløsningen og på app får du selvfølgelig tilgang til forbundets avtalepriser, samt alle markedspriser.

2. DU FÅR ALLTID HJELP

Vil du heller snakke med noen? Våre reiserådgivere sitter klare til å hjelpe deg døgnet rundt - alle dager i uken.

3. SPAR PENGER

Når bedriftens reiser blir samlet på ett sted får du full kontroll over alle reiseutgifter. De ansatte bruker mindre på å organisere jobbreiser, og kan fokusere på det de faktisk er ansatt for å gjøre.

4. NÅR NOE UFORUTSETT SKJER

Orkan, streik eller ulykke? Vår egen beredskapsgruppe overvåker hendelser 24 timer i døgnet og varsler deg når noe skjer. Vi gir deg oversikten over hvor de reisende i bedriften befinner seg, og hjelper de trygt hjem.

Kontakt oss
Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål. Du kan også ringe oss på tlf +4793000432 eller sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Please enter your email!
Skriv din melding her
Sist redigert tirsdag, 01 desember 2015 10:43
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Mer i denne kategorien Firmatur London »

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +4745600384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang