Nyheter

En god avsluttning på sesongen med pallplass og en fornøyd alpinist. 

Carl Erasmus fullførte sitt siste renn i U16 med pallplass

For en måned siden var Donald Duck, det siste rennet i sesongen, og Carl Erasmus avsluttet sesongen på en god måte. Vi gleder oss allerede til neste sesong og FIS detagelsen. Vi venter spent på neste sesong og deler en liten oppsumering fra alpinisten etter det siste rennet: 

Siste helg i april var også siste serie med renn for denne sesongen, og også siste renn i U16 før det til neste år blir FIS deltagelse. Det ble arrangert SL renn på lørdag og SSL renn på mandag med over 100 startende i klassen. Forholdene på lørdag var krevende og det ble ikke noe lettere med litt uheldig trekking av startnummer. Jeg startet nærmest sist i en løype som var veldig oppkjørt med store groper. Det ble ikke noe bedre enn 12 plass etter 1. omgang. I andre omgang var det bare de 30 beste som fikk starte og forholdene var da langt jevnere. Jeg klarte å kjøre meg opp til en 4. plass med beste omgangstid.

På mandag var det bedre forhold under SSL rennet. Arrangøren hadde trukket løypen lenger opp i bakken, slik at underlaget holdt seg bedre. Jeg kjøre en god 1. omgang og lå på 3. plass, og klare å kjøre meg opp til en 2. plass som jeg er veldig fornøyd med.

Alt i alt en super avslutning på sesongen.

 

Sist redigert torsdag, 01 juni 2017 09:53

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +47456 00 384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang