Nyheter

Alpinutøver Carl Erasmus Finne klatret seg opp på pallen 4 av 4 renn i Wyller. 

Pallplass på Carl Erasmus under alle renn i helgen

Pallplass på Carl Erasmus under hele helgen

 

Carl Erasmus Finnne, alpinisten Idrettsreiser har valgt å sponse, hadde en travel helg med hele fire renn i Wyller. Kretsmesterskap i SG og SSL og rangeringsrenn ble gjennomført i ganske krevende forhold, men klarte likevel å klatre seg opp på pallen 4 av 4 renn!

Kort oppsummert sier han er veldig fornøyd med både kjøring og resultater, og forteller her hvordan han syntes det gikk under rennet:

På fredag var det SSL, og jeg lå på 4. plass etter første omgang. Fikk bedre flyt i 2. omgang og traff bedre på inngangene, noe som ga bra uttelling og jeg endte på 3. plass.

På lørdag var det duket for SG. Litt krevende underlag, men jeg vant begge renn, og det siste rennet vant jeg med stor margin, så det lover godt for Hovedlandsrennet om 3 uker nå som 1. pulje er sikret i SG og DH.

På søndag var det nok et SSL renn, og som på fredag og lørdag fikk jeg utdelt veldig sent startnummer. Det er ikke akkurat en fordel, og jeg fikk ikke helt flyten i en løype som hadde mye sving og et varierende underlag. Etter første omgang lå jeg på 4. plass over sekundet bak 1. plass. 2. omg gikk langt bedre og jeg avsluttet med bestetid i den omgangen. Hentet inn mye, og endte på 2. plass. som jeg er veldig fornøyd med. Det ble 2. pulje i Hovedlandsrennet.

Siste kvalikrenn/rangeringsrenn til Hovedlandsrennet er i SL i Grefsenkleiva på torsdag som jeg gleder meg til. Før det blir det litt variert trening, men på mandag og tirsdag skal jeg ta prøvekjører i Wyller i 2 SSL FIS renn som Heming arranger.

Hovedlandsrennet blir gjennomført 21.-26. Mars i Hafjell. Lykke til!

Sist redigert torsdag, 01 juni 2017 07:46

Kontakt oss

 • ABX Sport og Helse AS
  Besøks- og
  postadresse: Rådhusgata 28, 0151 Oslo
  Organisasjonsnummer: 938 048 207
 • +47456 00 384

Kom i kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev og gå aldri glipp av et godt tilbud igjen!

Om oss

Idrettsreiser er et reisebyrå som tilbyr tjenester på lik linje og med samme priser som andre reisebyråer. Forskjellen ligger i at vi gir en andel tilbake til din valgte idrettsgren (grasrotandel)

 • Grasrotandel
 • Reiseleverandører
 • Samarbeidspartnere
Kontakt

Rask tilgang