Vi gjør det enkelt for deg å finne gode, spennende og unike aktive reiser. Vi har dem i alle prisklasser!
Finner du ikke noe som frister? Send oss en forespørsel nederst på siden.

Aktiv

 • Vandretur Irland

  kr 13.845kr 15.970

  Irland har fascinert nordmenn siden norske vikinger grunnla hovedstaden Dublin for rundt 1000 år siden. Bli derfor med oss på en trivelig vandreferie til den grønne øya.
 • Cycle Croatia

  kr 15.700kr 17.850

  Explore the Dalmatian Coast by bike on this Croatian cycling adventure.  Grasrotandel utgjør kr.471,- per person.

 • Croatia Family Holiday with teenagers -INP

  kr 12.800kr 15.580

  Explore the Dalmatian coast by canoe, mountain bike and foot on a thrilling family adventure.  Grasrotandel utgjør kr.384,- per person.

 • Sykkelcruise langs Donau – VT

  kr 13.870kr 15.390

  Opplev høydepunktene langs Donau fra sykkelsetet. Mens vi sykler langs elven – gjennom små landsbyer og gjennom naturskjønne områder, følger skipet etter og venter på oss i neste havn. Når kvelden kommer er det tid til å fordøye dagens inntrykk og hygge seg med middag og godt selskap om bord. Et sykkelcruise er en utmerket kombinasjon av opplevelser, aktivitet og avslapning.


  Grasrotandel utgjør fra kr.416,- per person.

 • Fottur i Dolomittene – Italias vakreste fjellområde. – PG

  kr 10.490kr 14.600

  Bli med til naturskjønne Dolomittene i Nord-Italia! Området er variert og kjent for sine spisse tinder og frodige alpeenger.


  Grasrotandel utgjør fra kr.219,- per person.

 • Nord-Kypros -IN

  kr 9.300

  Selv om øya Kypros fortsatt er delt etter et militært kupp i 1974, står skjønnheten i landet og gjestfriheten uhindret som som forsonende trekk. Besøk slott og klostre, svøm langs den skinnende kystlinjen, sitt under et tre og gjør ingenting eller se på eslene vandre langs landskapet mens du går ned til Golden Beach – dette eventyret i det østlige Middelhavet byr på mange opplevelser og uforglemmelige minner.


  Grasrotandel utgjør ca kr. 230,- per person*.

 • Vandretur Andorra – PG

  kr 12.990kr 15.800

  – med Barcelona
  Andorra er et lite fyrstedømme midt mellom Pyreneenes høyeste fjell - på grensen mellom Spania og Frankrike. Landet har spektakulær natur med flotte utsiktspunkter, grønne enger og daler med villblomster, små innsjøer og pittoreske landsbyer.


  Grasrotandel utgjør fra kr. 234,- per person.

 • Best Of Bali Dive Safari (6 Days – 11 Dives) – RB


  AquaMarine Diving - Bali (PADI 5 Star Gold Palm Resort 6344) was established in 1999 by Annabel Thomas (PADI Instructor 462621) and has been under continual ownership and management by Annabel since that time. AquaMarine is the only British owned dive company in Bali, Indonesia's first Project AWARE Go ECO Operator and recipient of PADI’ s Green Star Award.
 • Marokko – med vandringer i Atlasfjellene – PG

  kr 13.890kr 153.490

  Bli med på rundtur i et land, hvor kultur og natur virkelig er annerledes. Vi skal til Atlasfjellene, Nord-Afrikas lengste fjellkjede, hvor vi også skal på vandringer. Turen byr på helt spesielle opplevelser


  Grasrotandel utgjør fra kr. 250,- per person.

 • Vandretur på Kypros – PG

  kr 10.995kr 14.390

  Middelhavets solstråle.
  Kypros har 300 soldager i året. Øya byr på idylliske landskaper. Floraen er unik, og Troodos-fjellene et geologisk fenomen. Noen vandringer går i fjellet; andre langs kysten med bratte klipper som stuper ned i havet og uberørte strender. Innlandet er grønt og frodig med fredfullt landsbyliv, vinranker og små kirker.


  Grasrotandel utgjør fra kr. 225,- per person.

 • Vandretur Mallorca – PG

  kr 13.990kr 17.000

  Mallorca er en av de mest populære destinasjonene for vandring i varmt og godt klima. Vi tar deg med til fjellmassivet Sierra de Tramuntana, som strekker seg langs hele vestsiden av øya. Mange har blitt bergtatt av Tramuntanafjellene og kommer tilbake gang etter gang for å vandre i denne varierte og storslåtte naturen.


  Grasrotandel utgjør fra kr. 250,- per person.

 • Den kinesiske muren – RB

  kr 10.129

  Gå langs en av verdens syv underverker. Se dagsprogram nedenfor.


  Grasrotandel utgjør ca kr. 300,- per person.

 • Vandretur Algarve – PG

  kr 10.300kr 13.450

  Vandring ved en grønn og spektakulær kyststripe. Algarvekysten byr på store naturopplevelser. Kyststrekningen der sør-Portugal møter Atlanterhavet er 160 kilometer lang.


  Grasrotandel utgjør fra kr. 185,- per person.

 • Vandring & vin i Toscana – PG

  kr 12.990kr 15.500

  Toscana har bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Terrenget vi vandrer i er lett kupert, og vi følger flere "vinruter". Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio og Castello Vicchiomaggio i Chianti – hvor vi smaker på kjent og god vin.

   

  Grasrotandel utgjør fra kr. 271,- per person.

Forespørsel

NORDIC CHOICE

TILBUD

Kypros

For Berg-Hansen kunder

Les mer om BERG-HANSEN

RSS Renates-Reiser

INSTAGRAM